Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
 

Tot ce iti trebuie ca sa faci performanta in afiliere

APLICATIA PROFITSHARE PENTRU SMARTPHONE

Vezi oriunde si oricand performantele tale din afiliere, direct pe smartphone. Cu aplicatia Profitshare primesti notificari de fiecare data cand inregistrezi si se aproba comisioanele si cand se efectueaza plata lor.

DESCARCA DESCARCA

FEED-URI DE PRODUSE

Dezvolta-ti proiectele de afiliere cu feed-urile de produse. Primeste informatii actualizate despre stocurile advertiserilor (produse, preturi, descrieri, imagini s.a.) si creeaza comparatoare de preturi, agregatoare de produse si nu numai!

GENEREAZA

SCRIPTUL PENTRU LINK-URI DE AFILIERE

Creste-ti productivitatea si economiseste timp prin transformarea automata a link-urilor din site-ul tau in link-uri de afiliere. Integreaza scriptul si apoi te poti concentra asupra publicarii de continut.

FOLOSESTE

TUTORIALUL PENTRU AFILIATI

Profita la maximum de potentialul contului tau de afiliat. Daca esti incepator, descopera pas cu pas cum se foloseste contul Profitshare astfel incat sa incepi sa castigi comisioane cat mai repede.

DESCARCA

PLUGIN-UL WORDPRESS PROFITSHARE

Simplifica-ti munca de afiliat cu plugin-ul WordPress care iti genereaza automat link-uri Profitshare. O solutie usor de instalat si folosit, special creata pentru site-urile WordPress.

INSTALEAZA

NEWSLETTER-UL PROFITSHARE

Afla primul toate noutatile Profitshare! Primeste periodic recomandari de optimizare pentru a castiga mai multe comisioane, stiri din lumea marketing online, update-uri de retea si multe alte bunatati direct in inbox-ul tau.

ABONEAZA-TE

API-UL PROFITSHARE

Concepe orice strategie de promovare prin preluarea produselor de la advertiseri cu ajutorul API-ului Profitshare. Integreaza preturi, instrumente dinamice, oferte cashback si multe altele conectand site-ul tau la stocurile advertiserilor.

GENEREAZA